Skip to main content
Goede_teksten_laat_je_schrijven_door_Irene_Visser_tekstschrijver_voor_Eindhoven

IRENE, tekstschrijver voor Eindhoven, schrijft overtuigende teksten

Heb je een hekel aan schrijven? Geen tijd voor schrijven? Vind je schrijven moeilijk? Dan help ik je graag uit de brand door tekst te schrijven die bij jou en/of jouw bedrijf past, in de juiste vorm en correct Nederlands.

IRENE, tekstschrijver voor Eindhoven, schrijft overtuigende teksten

Heb je een hekel aan schrijven? Geen tijd voor schrijven? Vind je schrijven moeilijk? Dan help ik je graag uit de brand door tekst te schrijven die bij jou en/of jouw bedrijf past, in de juiste vorm en correct Nederlands.

IRENE is een tekstschrijver voor Eindhoven die jouw bedrijf op papier of online toegevoegde waarde geeft

Als schrijver kies ik altijd de werkwijze die het beste bij mijn opdrachtgever past. Wil je brainstormen middels interview? Heb je liever een tekst gegenereerd uit achtergrondinformatie? Wil je dat ik wat research online doe en een eerste opzetje maak, waarna jij hierop ‘schiet’? Misschien heb je al een tekst en wil je dat ik deze optimaliseer en redigeer? Het kan allemaal! Het allerbelangrijkste is dat we samen teksten schrijven waaruit jouw toegevoegde waarde ten opzichte van de concurrent naar voren komt. Waarom doe jij wat je doet? Vertel! Ik schrijf 😊.

Hoe divers is IRENE, tekstschrijver voor Eindhoven en omstreken?

Mijn tekstopdrachten zijn heel gevarieerd. De ene keer schrijf ik teksten voor een brochure en de andere keer vul ik een webpagina met online teksten. Dan komt er ineens met spoed promotiemateriaal voor een beurs voorbij vliegen en schrijf ik diezelfde dag nog een advertorial voor een uitvaartmaatschappij waar een deadline aan zit. Een groot voordeel daarvan is dat ik flexibel ben en je mij voor veel diverse schrijfopdrachten in kunt zetten.

Welke dienstverlening heeft IRENE, als tekstschrijver voor Eindhoven en omstreken?

Ook al ben ik een veelzijdig freelance schrijver, mijn schrijfopdrachten heb ik toch wel gecategoriseerd naar bepaalde vormen van schrijfwerk:

Zo heb je het correctie- en redigeerwerk. Als redactie zorg ik ervoor dat jouw tekst en verhalen een goede opbouw en duidelijke structuur hebben met een kop en een staart. Correct Nederlands is belangrijk om inhoudelijk serieus genomen te worden, vandaar dat ik een juiste Nederlandse spelling één van de eerste aandachtspunten vind in mijn rol als redacteur.

Voor mensen met weinig tijd en inspiratie, maar ook zeker voor mensen die schrijven enorm lastig vinden, ben ik ghostwriter. Dat houdt in dat ik schrijf, maar dat jouw naam en/of de naam van jouw bedrijf boven het geschreven stuk wordt vermeld, als zijnde de schrijver van de betreffende tekst. Je geeft mensen dan een laagdrempelig kijkje in de keuken van je bedrijf zonder dat de investering van tijd en geld groot is.

Customer cases (een vorm van storytelling c.q. content marketing) schrijf ik voor bedrijven die hun klanten concrete voorbeelden willen geven van een antwoord op mogelijke vragen of een oplossing voor een probleem.

Heb je geen tijd voor social media, maar wil je het wel elke week up to date hebben? Geen punt, als je mij het beeldmateriaal aanlevert, schrijf ik passende teksten bij het betreffende social media bericht. Wil je gedegen achtergrondinformatie bij je profiel, maar het lukt je niet om deze op een goede manier op papier te zetten? Geen nood, in een kort gesprek met jou krijg ik voldoende informatie om voor jouw doelgroep de juiste achtergrondinformatie te schrijven.

Webteksten, waar Google van smult, schrijf ik ook. Heb je een nieuwe website, maar valt het vullen ervan met inhoud je zwaar? Samen bedenken we de bij jou passende, juiste werkmethode. Als ik eenmaal schrijf, ben je sneller met de inhoud klaar dan je denkt.

Heb je hulp nodig bij tekst schrijven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.