Skip to main content
Irene_Visser_schrijft_als_tekstschrijver_goede_teksten

Een tekstschrijver met passie voor woorden: IRENE!

IRENE zorgt voor de juiste communicatie als tekstschrijver
Als tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier in een bij jou passende vorm naar buiten wordt gebracht. Natuurlijk in correct Nederlands, dat staat buiten kijf!

IRENE, de tekstschrijver die jou verder helpt

Heb je moeite met het vertellen of schrijven van jouw verhaal? Met de opbouw, de structuur, de kop en de staart? Ik analyseer moeiteloos jouw woorden, maak aantekeningen en denk met jou mee. Met mij sta je er tekstueel nooit alleen voor; ik ondersteun jou volledig in het realiseren van de door jou gewenste tekst.

Nadat jij jouw verhaal hebt verteld, zal ik jou hiervan een samenvatting geven waarop je mag ‘schieten’. Wat betreft correcties, heb ik geen trots. Wel heb ik oog voor correct Nederlands en oog voor het geheel van de tekst. Bij correcties zal ik altijd een vinger aan de pols houden, wat betreft correct Nederlands en de structuur van het verhaal. Zo weet je zeker dat jouw tekst klopt: van het begin tot eind.

Wat schrijft tekstschrijver IRENE?

Van alles! Ik schrijf over allerlei uiteenlopende onderwerpen, je kunt het zo gek niet bedenken of ik schrijf erover.

Middels interview kan ik vakinhoudelijke kennis perfect schrijven en vorm geven. De tekstmogelijkheden hiervan zijn grenzeloos! Het mooie van alles is dat de tekst naadloos aansluit bij jou en jouw tekstbeleving.

Heb je bestaande tekst waar je niet tevreden over bent? Geen probleem! Mijn analyserende geest houdt van een uitdaging. Na overleg met jou ga ik aan de slag en kom terug met een vlot lopende tekst in jouw stijl, in correct Nederlands, met de juiste structuur en een ‘kop’ en een ‘staart’. De grootste voldoening die ik heb, is de tevreden lach op jouw gezicht als je de tekst hebt gelezen en blij bent met het eindresultaat.

Wil je dat een verhaal of tekst door mij gecontroleerd wordt op correct Nederlands? Geen probleem! In dat geval zal ik meer dan volledig zijn bij het doornemen van de geschreven tekst. Naast correct Nederlands zijn de structuur, zinsbouw, toon, inhoud, uniformiteit en leesbaarheid net zo belangrijk. Ik verlies dit nooit uit het oog en zal je altijd adviseren om overige zaken ook aan te pakken om een zo perfect mogelijke tekst te realiseren.
Als tekstschrijver zorgt IRENE voor de juiste communicatie

Waar kun je IRENE als tekstschrijver voor inzetten?

Heel simpel: voor alles wat met tekst te maken heeft. Wist je dat je mij ook uit naam van jouzelf een tekst kunt laten schrijven? Dit is meestal het geval bij een column, advertorial, editorial of een boek. In opdracht van jou schrijf ik de tekst en vervolgens sta jijzelf met naam en toenaam (en bedrijf) bij de geschreven tekst. In dit geval ben ik een ‘ghostwriter’. Een ghostwriter zet je in als je jouw verhaal op de juiste manier naar buiten wil brengen, maar eigenlijk tijd en inspiratie tekort komt om de tekst zelf op papier te zetten. Het komt ook voor dat je van jezelf geen schrijver bent en ook niet de ambitie of hoop hebt dat ooit te worden. In zo’n geval ben ik als ghostwriter de ideale ondersteuner om de juiste boodschap naar buiten te brengen op een eenvoudige manier.

Voor jouw inspiratie hierbij alvast wat voorbeelden van schrijfwerk dat je aan mij kunt uitbesteden:
reclame;
artikel schrijven;
zakelijk schrijven;
advertenties;
column schrijven;
tekst redigeren;
een brief schrijven;
blog schrijven;
verkoopbrief;
communicatieplan;
boek schrijven;
beleidsplan schrijven;
projectplan;
persbericht schrijven;
ghostwriter;
inleiding schrijven;
verslag schrijven;
online teksten schrijven;
voorwoord schrijven;
webteksten;
brochure schrijven;
persbericht;
eindredactie;
weblog;
biografie schrijven;