SEO_voor_Eindhoven_kan_volledig_worden_verzorgd_door_webtekstschrijver_Irene_Visser

SEO Eindhoven en omstreken? IRENE zorgt ervoor!

Tegenwoordig ben je online pas zichtbaar als jouw website aan de juiste SEO (Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie) voorwaarden voldoet. Je kunt nog zulke mooie teksten c.q. inhoud (content) op jouw website hebben staan, maar als er niet de juiste SEO zoekwoorden in staan, word je door jouw doelgroep online niet gevonden. Niet zichtbaar betekent vaak ook niet vindbaar. Vervolgens wordt het helemaal lastig om de meerwaarde van jouw bedrijf ten opzichte van jouw concurrenten op een goede manier naar buiten te brengen. Want wat heb je aan meerwaarde als niemand je kent of weet te vinden?Daarom is het van belang om op regelmatige basis te controleren of de SEO op jouw website nog optimaal is. Dan weet je tenminste waar je op het gebied van zoekmachine optimalisatie staat. Elk jaar wijzigt Google enigszins de voorwaarden (algoritme) om online gevonden te worden. Door de SEO te checken weet je welke wijzigingen je op jouw website moet toepassen om online beter gevonden te worden. Vaste SEO onderdelen van jouw website zijn: de techniek, zoekwoordenanalyse, inhoud schrijven en optimaliseren, en linkbuilding. Ik zorg ervoor dat je een duidelijke SEO-rapportage in handen hebt waarin deze onderdelen terug komen. Ook kun je mij een aantal websites van concurrerende bedrijven doorgeven. Je ontvangt van mij daarna een concurrentieanalyse, waarin staat wat jouw concurrenten beter of slechter doen op het gebied van SEO optimalisatie en wat dat voor gevolgen geeft.

Hoe bereik je zoekmachine optimalisatie via SEO Eindhoven specialist IRENE?

Zodra je de SEO-rapportage van jouw website in handen hebt, ga je aan de slag met de informatie en adviezen die daarin staan. Een deel van de informatie en adviezen kun je rechtstreeks doorgeven aan jouw webdesigner, aangezien dit werkzaamheden betreft waar hij/zij alleen maar verstand van heeft. Dit heeft vaak met de techniek en architectuur van jouw website te maken. Deze SEO kun je uitbesteden. Uiteindelijk zal jouw website, na invoering van alle wijzigingen, online hoger scoren bij jouw doelgroep en beter vindbaar en zichtbaar zijn op de zoekresultatenpagina van Google.

Welke stappen maak je samen met IRENE voor SEO Eindhoven?

Op basis van de informatie en adviezen van de SEO-rapportage zullen over het algemeen technische werkzaamheden aan de website uit een SEO controle voortkomen. Zoals eerder aangegeven kun je deze het beste uitbesteden aan jouw webdesigner. Tenzij je zelf webdesigner bent natuurlijk. Daarnaast is er bijna altijd sprake van inhoudelijke en tekstuele wijzigingen op een website vanuit een SEO controle. Kortgezegd: SEO teksten schrijven. Zowel voor de inhoud van jouw website als jouw wekelijkse blogberichten op jouw website. Je kunt mij voor het schrijven van jouw SEO teksten inzetten. Wist je dat je meer bezoekers op jouw website krijgt als je wekelijks blogberichten schrijft op jouw website? Wel SEO-proof natuurlijk. Google vindt jouw website heel interessant als je wekelijks blogt over jouw expertise. Hierdoor wordt jouw website hoger geplaatst op de zoekresultatenpagina bij passende zoekopdrachten. Samen met jouw webdesigner of jou zorg ik ervoor dat alle tekst van jouw website SEO proof wordt, evenals de techniek en architectuur. Daarna is het van belang aan linkbuilding te doen. Dit houdt in dat je een link naar jouw eigen website op een andere website laat plaatsen of plaatst. Soms moet je hiervoor zelfs een officieel verzoek indienen bij de betreffende website. Ook dit kan ik als SEO teksten schrijver voor jou doen. Hoe beter je linkbuilding, hoe sterker jouw website. Vervolgens heeft jouw website een betere vindbaarheid en grotere zichtbaarheid. Het succes van linkbuilding hangt af van de inhoud van jouw website: jouw aas is je inhoud!

Voor welke resultaten zorgt IRENE met SEO Eindhoven?

Het voordeel van een SEO controle door mij is een betere SEO strategie voor jouw website, met als resultaten:

-      Meer naamsbekendheid
-      Meer leads
-      Meer klanten
-      Jouw website is online beter vindbaar en zichtbaar
-      Meer bezoekers op jouw website

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

  • Irene Visser
  • Hoofdstraat 65
  • 5528 AH HOOGELOON
  • T: (06) 43 08 09 40
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © irenevisser.com | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites