Skip to main content
Irene_Visser_de_copywriter_voor_al_uw_reclame
IRENE benadrukt als copywriter de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ten opzichte van de concurrent

Copywriter IRENE, een meerwaarde voor jouw marketingstrategie

De toegevoegde waarde van jouw bedrijf ten opzichte van de concurrent dient op de juiste manier naar buiten te worden gebracht. Als copywriter zorg ik daarvoor, met tekst die zowel bij het bedrijf als de bedrijfscultuur past. De bedoeling is dat jouw doelgroep zo snel mogelijk tot actie overgaat en de diensten en producten van jouw bedrijf gaat afnemen.

IRENE biedt jou als copywriter een
snelle hulplijn

Kost het onder woorden brengen van ‘het waarom’ van jouw bedrijf jou veel moeite? Soms kan het een ‘puzzel’ zijn om de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ten opzichte van de concurrent helder te krijgen. ‘Het waarom’ is wat jouw bedrijf onderscheidt van alle andere bedrijven die opgezet zijn om winst te maken. Juist dat onderscheidend vermogen vindt jouw doelgroep zo interessant en aantrekkelijk. Heb je het waarom oftewel ‘de why’ van jouw bedrijf duidelijk, dan kun je daar alle communicatie omheen bouwen. Mijn eerste doel als copywriter is ‘het waarom’ van jouw bedrijf boven tafel krijgen. In een brainstormsessie kom ik, samen met jou, tot de kern, maak aantekeningen en denk met jou mee. Ik bewaak alle communicatie naar buiten toe en zorg ervoor dat commerciële uitingen een directe link naar de toevoegde waarde van jouw bedrijf bevatten. Ik ondersteun je volledig in het realiseren van de door jou gewenste tekst: tekstueel sta je er nooit alleen voor.

Voor mij als copywriter is het vanzelfsprekend dat ik op alle tekst correct Nederlands toepas. De Engelse taal is overigens ook geen probleem. Ik sta volledig in dienst van de te behalen doelen van jouw bedrijf. Door middel van commerciële, wervende teksten breng ik de toegevoegde waarde van jouw bedrijf bij de doelgroep. Het doel daarvan is om jouw doelgroep zo snel mogelijk tot actie over te laten gaan, of het nu gaat om naamsbekendheid of het kopen/verkopen van producten/diensten. Bij het schrijfproces is natuurlijk niet alleen de doelgroep belangrijk, ook jij als opdrachtgever bent een belangrijke schakel. Ben je tevreden en heb je vertrouwen in de door mij geschreven tekst? Dan pas gaat deze de deur uit. Ik zal altijd de waarde van het bedrijf t.o.v. de doelgroep voor ogen houden, want van ‘gebakken lucht’ is nog nooit iemand op lange termijn succesvoller geworden.
Als copywriter benadrukt IRENE de toegevoegde waarde van jouw bedrijf ten opzichte van de concurrent

Welke mogelijkheden heeft copywriter IRENE?

Commercieel schrijven is zo divers en er zitten zoveel verschillen in, dat er voor mij geen schrijfgrenzen bestaan. Je kunt daarom stellen dat mijn schrijven oneindig veel mogelijkheden heeft, altijd gebaseerd op de toegevoegde waarde van een bedrijf ten opzichte van de concurrent.

Vakinhoudelijke, commerciële teksten schrijven, gebeurt bijna altijd middels interview. Als copywriter versta ik mijn vak, maar zonder de juiste achtergrondinformatie kan ik niet de juiste, passende tekst voor jouw bedrijf schrijven. Het voordeel van het werken met interview is dat de tekst altijd naadloos aansluit bij jouw bedrijf en beleving van jullie product of dienstverlening.

Ook voor een bestaande tekst draai ik mijn hand niet om. Het is altijd een kunst om de bestaande woordkeuze van een bedrijf te integreren in mijn eigen schrijfstijl. Op schrijfgebied hou ik van uitdaging en zal de gewenste tekst net zolang bijschaven, totdat deze tot volle tevredenheid van jou is. Als een kameleon analyseer ik de bestaande tekst en pas deze aan waar nodig. Het ultieme doel is dat niet alleen jouw bedrijf enthousiast is over de nieuwe tekst, maar zeker ook de doelgroep waarvoor deze geschreven is.

Wanneer kan IRENE als copywriter bijspringen?

Zodra je commerciële, wervende tekst voor jouw bedrijf wilt laten schrijven, in welke vorm dan ook, kun je mij inzetten. Online en/of offline: alles is mogelijk.

Van visitekaartje tot aan de tekst op een beurswand. Jij bedenkt het, ik schrijf het.